Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un microbuz școlar s-a răsturnat în județul Hunedoara. 11 elevi au fost răniți

Postat la: 20.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un microbuz școlar s-a răsturnat în județul Hunedoara. 8 elevi dintre cei 17 au fost răniți, luni dimineață, după ce vehiculul, care-i transporta la un liceu din Deva, a fost implicat într-un accident.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, iar medicii acordă îngrijiri medicale minorilor care sunt în stare de șoc. Accidentul a avut loc pe DJ 687 Sântuhalm - Hunedoara, pe raza localității Cristur. Cei 17 elevi, aflați în microbuzul școlar, învață la un liceu cu predare în limba maghiară din Deva. Traficul pe drumul dintre Deva și Hunedoara se desfășoară cu dificultate din cauza accidentului.

Soferul, de 61 de ani, pe fondul oboselii, a pierdut controlul vehicolului la un viraj destul de usor, iar microbuzul s-a rasturnat. Din ultimile informatii, starea copiilor este buna, niciunul nefiind ranit grav. Copiii au fost transferati la doua spitale din Deva si Hunedoara, deoarece accidentul a avut loc la jumatea drumului dintre cele doua localitati care au trimis ambulante la fata locului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE