ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un medicament de slăbit ucide în Europa. Interpol a emis o alarmă internaţională

Postat la: 05.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicamentul de slăbit 2.4-Dinitrophenol (DNP) este o otravă pură pentru corpul uman, dar, cu toate astea, mai multe persoane îl folosesc pentru a-i ajuta să slăbească repede şi uşor. O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a murit zilele trecute după ce a luat o supradoză, iar acest caz a determinat Interpol să emită o alarmă internaţională.

Potrivit notei portocalii emise de Interpol DND conţine o substanţă chimică foarte periculoasă care este folosită şi la fabricarea explozibilului.
Deşi vândută de obicei sub formă de pudră galbenă sau capsule, DNP este disponibilă şi sub formă de cremă. În afară de pericolele intrinseci ale DNP, riscurile asociate cu folosirea sa sunt amplificate de condiţiile de fabricare ilegală. În afară de producerea sa clandestină în laboratoare fără norme de igienă, fără cunoştinţe specializate de fabricare, producătorii expun consumatorii la o creştere a riscului de supradoză", se arată în avertizarea Interpol.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE