Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un judecător de la Curtea de Apel Cluj a murit într-un accident de circulație

Postat la: 26.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătorul Daniela Griga a murit într-un accident de ciculație care a avut loc pe data de 20 iunie. Mașina în care se afla aceasta a fost izbită de un TIR.

Accidentul în care Daniela Griga, judecător la Curtea de Apel Cluj, și-a pierdut viața, a avut loc pe autostrada Sibiu-Orăștie, sensul Sibiu-Sebeș. Magistratul conducea pe direcția Sibiu-Cluj Napoca. La un moment dat, mașina în care se afla judecătoarea s-a oprit, regulametar, din cauza unor lucrări de reabilitare a șoselei de viteză. Din spate, circula cu viteză un TIR care nu a văzut autoturismul staționat și a intrat în partea din spate a mașinii.

Accidentul a avut loc într-un moment în care judecătorul și-a scos centura de siguranță, pentru a lua un obiect de pe bancheta din spate, scrie evz.ro. În urma impactului, șoferul mașinii în care se afla judecătoarea a fost rănit ușor, însă magistratul a ajuns la spital, în comă profundă. Judecătorul Daniela Griga a murit sâmbătă, la spital. Polițiștii de la Sibiu au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat și dacă lucrările de reparații erau semnalizate corespunzător.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE