Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un fotbalist de la Ceahlăul Piatra Neamț este administrator al bursei de energie

Postat la: 06.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 3 octombrie, Remus Munteanu a fost numit administrator provizoriu al OPCOM, Operatorul Comercial al Pieţei de Energie Electrică şi Gaze. In iunie, Munteanu a fost numit în funcția de secretat de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Tatăl său, Ioan Munteanu, s-a retras din politică și a intrat sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

„Ţinând cont de experienţa tatălui meu - şi am avut multe lucruri de învăţat de la el, şi probabil dacă urmăriţi activitatea lui, aşa, nu ştiu - să spunem că materia genetică există şi poate pot să fac ceva", a spus Remus Munteanu. Pentru cariera publică s-a pregătind stând în poartă, căci Remus Munteanu s-a remarcat ca portar de fotbal la FC Ceahlăul. „Nu pot să spun că am mare experienţă, dar nu cred că a venit nimeni cu experienţă să zică: gata, am venit eu cu experienţă, o să fac nu ştiu ce", a explicat Remus Munteanu. Remus Munteanu este fiul lui Ioan Munteanu, fost preşedinte al PSD Neamţ şi fost parlamentar. A fost un fotbalist mediocru la Ceahlăul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE