Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un fost polițist controversat a ajuns președinte al Consiliului de Administrație de la RATB

Postat la: 19.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihail Adrian Sorin, Ionuţ Nicolae Cieocoiu, Iuliu Dan Gogescu, Dumitru Catană, Bogdan Alexandru Trifan şi Mihai Petcu formează noul consiliu de administraţie interimar al RATB, numit de Consiliul General al municipiului Bucuresti după ce primarul Capitalei Gabriela Firea a cerut demiterea vechiului Consiliu de Administraţie.

Din CV-urile membrilor din Consiliul de Administraţie reiese că RATB este condusă de un general de brigadă, Dumitru Catană, fost director al Autorităţii Navale Române şi fost ofiţer în serviciul secret al Ministerului de Interne, membru în CA la trei firme ale Primăriei Voluntari şi şef al Corpului de Control al primarului Gabriela Firea. Alături de acesta mai găsim un avocat - director al unei companii de transport intern şi internaţional şi fost director al unei companii care producea şi distribuia vinuri, un agent şef de poliţie, un economist - director de-a lungul timpului la mai multe bănci, cu MBA în Managementul Finanţelor - City University of Seattle şi fostul director de programare din RATB.

Dumitru Catană a fost eliberat din funcție de sef al Autoritatii Navale Romane de fostul ministru al Transporturilor Ion Rus si fusese numit de Dan Șova. A absolvit Facultatea de Electromecanică Navală din Academia Navală Constanța, dar și un master în optimizarea transporturilor navale (la 43 de ani). A fost șef mecanic doi ani, apoi şeful Serviciului în cadrul Inspectoratului Navigaţiei Civile - Convenţii Internaţionale - Ministerul Transporturilor. Ciudat este că în 2008 ajunge şef serviciu Direcţia Poliţiei Rutiere - în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - şi şef serviciu în Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor, iar din septembrie 2010, a condus Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Catană a candidat, in 2012, fara succes, la alegerile parlamentare din partea PP-DD, iar din 2013 este consilier județean în Ilfov, din partea aceluiași partid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE