Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un fost angajat al CEO şi-a înjunghiat soţia în faţa Policlinicii, apoi a încercat să se omoare

Postat la: 07.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un fost angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a înjunghiat soţia cu mai multe lovituri de cuţit, în faţa Policlinicii Motru, judeţul Gorj, apoi a încercat să se sinucidă. Amândoi au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, pe o stradă din municipiul Motru, judeţul Gorj. Bărbatul de 45 de ani, fost angajat al Carierei Roşiuţa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, şi-a atacat soţia cu un cuţit, pentru că ar fi plecat de acasă cu copiii. După ce a înjunghiat-o, soţul ei s-a rănit cu acelaşi cuţit. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat că atât bărbatul din judeţul Mehedinţi, cât şi soţia sa, în vârstă de 39 de ani, au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au înştiinţat Parchetul Tribunalului Gorj pentru infracţiunea de tentativă de omor. Iniţial, victimele au fost transportate la spitalul din Motru, după care medicii au dispus transferul la Târgu-Jiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE