Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un elev în vârstă de 13 ani din Darabani, victimă a jocului Balena albastră

Postat la: 05.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un elev în vârstă de 13 ani de la o școală din orașul Darabani a devenit victimă a jocului 'Balena albastră', a declarat, marți, într-o conferință de presă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Gabriel Hârtie.

Potrivit acestuia, comportamentul copilului a atras atenția dirigintelui clasei, care, în urma unei discuții, a aflat despre implicarea elevului în respectivul joc de pe Internet. 'L-au cooptat pe acel copil, după ce acesta, din curiozitate, a intrat pe site-ul Balena albastră și trebuia să răspundă la anumite provocări. L-a depistat profesorul diriginte, ca urmare a schimbării de comportament', a precizat Hârtie.

El susține că elevul a primit anumite amenințări, fiind sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani. 'Poliția a declanșat deja o anchetă pentru a da de urmele celor care se află în spatele calculatorului', a adăugat inspectorul general școlar, menționând totodată că elevul a fost inclus într-un program de consiliere psihologică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE