Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un elev și-a tăiat venele în timpul orelor, în Brăila. Colegii săi sunt șocați

Postat la: 04.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost panică la Colegiul Economic „I. Ghica" din Brăila, după ce un elev și-a tăiat venele în timpul orei, sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a fost transportat de urgență la spital.

Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs, la Colegiul Economic „I.Ghica" din Brăila, informează obiectivbr.ro. Un elev a declanșat panica, după ce și-a tăiat venele, în timpul orei de geografie.

„În momentul în care s-a sunat pentru intrarea în clasă, acest copil s-a așezat în bancă și cu o lamă și-a taiat venele de la o mână. Colega lui din față a văzut și a țipat. Profesorul doar ce intrase la oră, l-a luat imediat pe copil și l-a adus în cancelarie, unde am chemat Salvarea și Poliția. Copilul este în clasa a noua, a venit la noi pe 11 septembrie. Diriginta a plecat cu el la spital", a declarat directorul liceului, Doinița Zafiu, pentru infobraila.ro.

O ambulanță a fost trimisă de urgență la Colegiul Economic „I.Ghica" din Brăila Adolescentul se află acum în grija medicilor care spun că acesta se află în afara oricărui pericol.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE