Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un elev din Teleorman ar fi fost abuzat sexual de patru colegi

Postat la: 04.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cazul revoltător a ieșit la iveală, după ce mama unui elev în clasa a IX-a a liceului „Rulmentul" din Alexandria a depus o plângere la Poliție din Teleorman. Femeia reclamă faptul că fiul ei de 15 ani, care are probleme psihice, a fost supus unor perversiuni sexuale de către patru colegi de liceu. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru agresiune sexuală.

„Mama copilului a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a noua la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulţi colegi. Nu se ştie dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluţie prin Parchet", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, conform Mediafax.

De asemenea, inspectorul şcolar general din Teleorman, Valeria Gherghe, a anunțat că începe joi o anchetă. Speră însă ca acuzațiile să nu fie reale și ca imaginile de pe camerele de supraveghere din școală să elucideze acest caz.

„M-a anunţat şi pe mine directoarea liceului, se pare că e o anchetă în desfăşurare, părinţii ar fi depus plângere la poliţie. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut şi la poliţie, merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliţia desfăşoară propria anchetă, a descărcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În acelaşi timp, noi sperăm că nu este aşa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc", a spus şeful Inspectoratului Şcolar Teleorman.

Surse din cadrul liceului susțin că cei patru băieți l-ar fi abuzat pe băiatul de 15 de ani deoarece ar fi vrut să demonstreze faptul că nu sunt homosexuali. Tot în județul Teleorman, o adolescentă și-a aruncat bebelușul în sobă, după ce a născut singură acasă săptămâna trecută.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE