Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un elev de 12 ani a fost abuzat sexual în curtea şcolii de trei colegi, în timpul orelor de curs

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un băieţel de 12 ani susține că a fost violat de trei colegi de 14 ani, chiar în curtea școlii. S-a întâmplat în timpul orelor de curs. După întreaga grozăvie, băiatul a intrat la cursuri. Fără a avea însă curaj să spună profesorilor ceea ce i s-a întâmplat.

Abia când a ajuns acasă, copilul a povestit tatălui său abuzul la care a fost supus. "În urma sesizării făcută de tatăl minorului, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. În acest caz, sunt cercetați trei minori din comuna Sascut", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

Anchetatorii au dispus la Serviciul de Medicină Legală Bacău expertizarea celor trei copii de 14 ani. Pentru a se stabili dacă au avut discernământ atunci când l-ar fi violat pe băiatul de 12 ani. Polițiștii au sesizat în acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, având în vedere gravitatea faptei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE