Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un copil de un an si opt luni a fost calcat de o masina

Postat la: 15.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politistii din Vrancea au descoperit cauza mortii copilului de un an si opt luni din Adjud, despre care nimeni nu stia cum a fost ranit. In urma anchetei, s-a stabilit ca minorul a fost lovit de un autoturism condus de un barbat din Bacau, cercetat acum pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat de 37 ani, din comuna Valea Seaca, judetul Bacau, care este banuit ca la data de 10 iulie, in jurul orei 20.30, in timp ce conducea un autoturism, pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Adjud, ar fi acrosat un minor de un an si opt luni, potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea. Conform IPJ Vrancea, soferul a fost audiat dar nu a fost retinut pana acum.

Marti, politistii au deschis o ancheta dupa ce un copil de un an si opt luni a ajuns in stare grava la spital si a murti la scurt timp, fara ca cineva sa stie cum a fost ranit. Baietelul a fost gasit la pamant, in fata casei din orasul Adjud, de catre mama sa. Femeia il lasase sa se joace cu fratii mai mari, de 3 si 5 ani, si a intrat in curte. Cand a fost chemata si l-a vazut pe cel mic intins pe jos, s-a urcat rapid intr-o masina si a plecat la spital. "Traumatism cranian prin tarare si multiple escoriatii la nivelul fetei si la un picior", este diagnosticul pe care l-au pus medicii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE