Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un copil de 13 ani a fost abandonat în mașina răsturnată

Postat la: 26.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei persoane, printre care și un copil de 13 ani, au fost rănite grav, în această după-amiază, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului. Detalii cumplite ies la iveală: când pompierii-salvatori de la Brigada "Dealul Spirii" București-Ilfov au ajuns la locul tragediei, au făcut o descoperire revoltătoare: copilul grav rănit a fost abandonat în mașina răsturnată, prins între banchete.

Cauzele accidentului, produs astăzi la kilometrul 22 al A2 - aflate acum în cercetarea ofițerilor Poliției Autostrăzi -, parcă nici nu mai contează atâta vreme cât cineva a lăsat un copil aflat în agonie în epava mașinii răsturnate la marginea drumului. Când pompierii-salvatori au ajuns la fața locului, în autoturismul care se izbise violent de un copac de la marginea șoselei, era doar o fetița de 13 ani, rănită foarte grav, aflată în stare de inconștiență, și nici un adult. Polițiștii vor cerceta și acest aspect în încercarea a afla cine este vinovat de acestă decizie revoltătoare de a fi abandonat un copil foarte grav rănit, inconștient, într-o mașină implicată într-un accident.

„Copila nu fusese prinsă în centura de siguranță și era blocată între unul dintre scaunele din față care a venit peste ea și bancheta din spate a mașinii, acolo unde stătea atunci când s-a produs coliziunea cu un copac de la marginea șoselei. Părinții săi nu mai erau în autoturism și nici lângă acesta", au dezvăluit surse judiciare. După cel mult 13-15 minute, timp în care pompierii militari au tăiat plafonul mașinii, fetița a fost preluată de medicii SMURD care au stabilizat-o și apoi au urcat-o într-un elicopter care a transportat-o la Spitalul Bagdasar din București.

Misterul abandonului fetiței aflată în agonie, într-o mașină răsturnată, la o temperatură de -5 grade, nu a putut fi dezlegat încă de anchetatorii care au rămas înmărmuriți. Însă, prea multe ipoteze nu pot fi emise. "Fie părinții, aflați în stare de șoc, s-au salvat și, în nebunia aia, au uitat pur și simplu de bietul lor copil, fie martorii accidentului i-au găsit pe adulți lângă mașină și, fără să se mai uite înăuntru, i-au dus la spital fără să știe de copila prinsă între banchete autoturismului. Oricum, așa ceva noi nu am mai întâlnit", au adăugat sursele citate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE