Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un consilier local ALDE a fost găsit mort în propria mașină

Postat la: 17.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Cristinel Corozăl, 45 de ani, consilierul local la Iași din partea ALDE a fost găsit mort, duminică seară, în mașina personală, pe o stradă aflată în apropierea complexului studenţesc Tudor Vladimirescu.

Apropiaţii acestuia susţin că Daniel Corozal se deplasa cu maşina către clubul pe care îl deţinea în zonă, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Din primele informații, se pare că el a suferit un infarct. Informația a fost confirmată de subprefectul Bogdan Abalași, un prieten foarte apropiat al lui Cristinel Corozăl. Cei doi au făcut parte, în trecut, din același partid. „Sunt în stare de șoc", a spus subprefectul Abalași. „Sunt răvășit. Cu durere în suflet am aflat despre dispariția bunului meu prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu. Corozăl era consilier din partea ALDE și se afla la primul mandat în Consiliul Local.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE