Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un consilier local al PNL a fost găsit mort în râul Olt

Postat la: 09.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lungu a dispărut în urmă cu trei săptămâni de acasă şi a fost găsit mort în râul Olt, chiar în ajun de Florii, informează presa locală.

Bărbatul de 54 de ani, Mircea Lungu, consilier local al PNL din Ipotești, a plecat, în noaptea de 20 spre 21 martie, cu un amic, să pună plase de pescuit în apă, în largul barajului de pe raza localității. Alesul liberal a plecat singur cu barca, lăsându-și amicul pe mal, în mașină. După câteva ore, acesta a zărit barca goală și a cerut ajutor la 112.

Mircea Lungu se află la cel de-al patrulea mandat de consilier local. El chiar a candidat, anul trecut, la funcția de primar al comunei sale din partea PNL, dar a pierdut în fața candidatului PSD. Alesul PNL are trei copii, doi băieți și o fată, cu toții căsătoriți. Aceștia erau plecați, cu mama lor, în Spania, de mai multă vreme. Trupul bărbatului a ieșit la suprafață în ajun de Florii. Cadavrul a fost observat de un localnic aflat în zonă. Autoritățile au confirmat că bărbatul găsit mort în râul Olt era chiar Mircea Lungu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE