Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un consilier de 28 de ani a lui Tudose, numit director general la Nuclearelectrica

Postat la: 25.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul de Administraţie al producătorului de energie Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat că în şedinţa de joi Cosmin Ghiţă, consilier al premierului, a fost numit în funcţia de director general al companiei pentru o perioadă provizorie de patru luni începând cu data de 2 septembrie.

Numirea în funcţie a lui Ghiţă, în vârstă de 28 de ani, vine având în vedere că prelungirea mandatului de patru ani cu încă un mandat provizoriu de patru luni a actualului şef, Daniela Lulache, expiră la data de 1 septembrie 2017. Ghiță a lucrat anterior la Chevron. Ghiţă este, de la 1 iunie, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale a Uraniului (CNU).

De la 21 aprilie este totodată consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului. Între martie 2015 şi aprilie anul acesta, Ghiţă a fost partener la Amerocap (New York, SUA). De asemenea, în perioada noiembrie 2011-aprilie 2017 a fost manager relaţii publice pentru România şi Moldova la Medtronic România SRL. Între martie 2012 şi martie 2015, Ghiţă a fost consilier relaţii publice şi guvernamentale la Chevron România Exploration and Production SRL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE