Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un CEO din Industria aerospațială, partener NASA: "Există extraterestri care trăiesc printre noi"

Postat la: 24.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit lui Robert Bigelow, celebru în industria aerospațială pentru fabricarea modulelor gonflabile, cum ar fi cele testate la Stația Spațială Internațională, există ființe extraterestre care trăiesc printre oameni.

Partenerul NASA a spus că este "absolut convins" că acestia trăiesc printre oamenii de pe Pământ. În timpul unui interviu cu "60 Minutes CBS", el a spus: "Sunt absolut convins că extraterestri exista", a declarat el moderatorului Lara Logan. "Cam despre asta e. A existat și este o prezență existentă, o prezență în ET", a spus Bigelow. "Și am cheltuit milioane și milioane și milioane - probabil că am petrecut mai mult oricine altcineva din Statele Unite pe acest subiect".

Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă nave spațiale extinse pentru oameni, care se pot umfla și pot oferi adăpost mult mai necesar pentru viitorii astronauți și coloniști în spațiu și alte planete. El a fost, de asemenea, pus la îndoială cu privire la intențiile sale de a călători în spațiul cosmic pentru a contacta civilizațiile extraterestre: "Extraterestrii sunt chiar în fața nasului nostru", a reiterat el. Bigelow a spus că are întâlniri strânse, aici pe Pământ, deși a refuzat să furnizeze detalii suplimentare.

In decembrie 2017, Luis Elizondo, un fost sef al spionajului militar, care a condus si sectiunea secreta a OZN a Pentagonuui, a spus ca dupa ce a cercetat toate aspectele, din punctul lui de vedere nu suntem singuri iar extraterestri exista. In continuare un vido cu declaratia lui Elizondo, ale carui dezvaluiri au bulversat lumea:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE