Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un barbat si-a dat incaltarile din picioare, ultimul tip de Nike, unui cersetor. Povestea a devenit virala!

Postat la: 21.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa internationala si internautii a preluat o stire despre un barbat de 36 de ani, manager de vanzari, care vazand un cersetor descult pe strada, i-a oferit pantofii lui sport preferati, Nike Air Max, in valoare de 120 de lire sterline.

Poza momentului face inconjurul Globului. Povestea suna astfel: Craig Wells lua masa, impreuna cu sotia si cei trei copii la un restaurant din Nottingham, cand a vazut pe geam un cersetor care purta doar o pereche de sosete rupte, astfel ca a iesit din restaurant in fuga sa vorbeasca cu el, relateaza Daily Mail. "I-am spus sotiei mele ca ma intorc intr-un minut si-am iesit pe usa. M-am dus la el si mi-a spus ca n-are nicio pereche de pantofi, asa ca l-am intrebat ce numar poarta. Mi-a spus ca 42 si, cum eu aceeasi masura, mi-am scos incaltarile si I le-am dat", a povestit Wells.

"Putine momente m-au impresionat mai tare in viata: a izbucnit in lacrimi, mi-a multumit si m-a imbratisat cu putere. Cativa oameni din restaurant au vazut aceste momente si au venit sa ne fotografieze. Omul acela avea nevoie de pantofi mai mult decat mine, a fost foarte simplu. Vreau sa fiu bine inteles: nu vreau laude. Imi doresc foarte mult ca oamenii de peste tot sa-mi urmeze exemplul si sa fie sensibili la nevoile celor mai putin norocosi", a mai spus Wells.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE