Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un barbat a fost condamnat la inchisoare dupa ce si-a batut mama cu salbaticie si a violat-o

Postat la: 05.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistratii ieseni au incheiat un proces care pare a fi desprins dintr-un film de groaza. Un barbat a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor.

Criminalul, pe nume Ion Istice, provine din comuna Lespezi, localitate in care s-a facut cunoscut pentru faptul ca isi agresa mama cu bestialitate. Individul obisnuia sa o loveasca pe femeie fara mila si, uneori, chiar sa o violeze. Despre aceste fapte stia tot satul, ba chiar si politistii din comuna care au intervenit la solicitarile batranei.

Ion Istice era un mare impatimit de alcool, viciu pe care isi cheltuia toti banii pe care-i obtinea din munca prin sat. Atunci cand ramanea fara fonduri, apela la mama lui pentru a-i da bani din pensie, iar daca femeia refuza se alegea cu cate o bataie zdravana. Batrana isi mai facea uneori curaj si apela la politistii din comuna, insa in cele din urma isi retragea plangerile.

Trist este faptul ca femeia si-a gasit sfarsitul in luna noiembrie a anului 2016, cand a fost zdrobita la propriu de Ion Istice pentru ca acesta era nemultumit deoarece nu si-a gasit hainele spalate si calcate. Un om al legii din Lespezi s-a deplasat la locuinta celor doi, a constatat agresiunea si a consemnat declaratiile victimei, dupa care a plecat. Intre timp femeia a decedat pentru ca nu a fost dusa la spital. Medicii legisti au descoperit ca batrana avea mai multe leziuni in zona capului, fracturi costale si traumatisme lombare si cervicale.

In timpul procesului, Ion Istice le-a spus magistratilor ca mama sa ar fi cazut inainte de deces, suferind leziuni cauzatoare de moarte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE