ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit la o întâlnire cu primarul dintr-o comună din Prahova

Postat la: 11.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a înecat cu mâncare şi a murit, după o petrecere organizată de primarul din comuna Ciorani, judeţul Prahova. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, imediat după ce în localitatea Ciorani s-au disputat două meciuri de fotbal în care a jucat şi echipa din localitate.

Surse judiciare au declarat au declarat că după cele două partide de fotbal, primarul din Ciorani, Marin Voicu, a organizat o petrecere, iar unui bărbat în vârstă de 52 de ani i s-a făcut rău în timp ce mânca. A fost chemată Ambulanţa, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Potrivit necropsiei efectuate, moartea bărbatului a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu un bol alimentar. Poliţiştii din Prahova fac cercetări, in rem, pentru ucidere din culpă.

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere în acest caz. Într-o postare pe Facebook de sâmbătă, însă, Voicu spune că a avut o întâlnire cu pensionarii din localitate. "Aseară am avut o întâlnire amicală cu pensionarii din localitate, unde am discutat despre problemele cu care se confruntă generaţia de varsta a treia! Întâlnirea a fost una constructivă iar problemele discutate au fost diverse, unele din ele urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare! Le mulţumesc pentru participare urmând ca asemenea întâlniri să mai aibă loc şi cu alte categorii de cetăţeni!", a scris Voicu, iar mesajului îi este ataşată o fotografie în care apare şi liderul PSD Prahova, Bogdan Toader.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE