Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat care s-a împușcat din greșeală, salvat de un polițist

Postat la: 05.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Argeș s-a împușcat, luni, din greșeală în picior în timp ce curăța arma de vânătoare, în curtea locuinței, acesta fiind salvat de un polițist, care a făcut un garou din cureaua de la uniformă.

Polițistul a fost primul care a ajuns la victimă, după apelul la 112. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Argeș, polițiștii Postului de Poliție Săpata, județul Argeș, au fost sesizați că un bărbat, deținător legal de armă, s-a împușcat accidental și are hemoragie masivă.

Victima fost transportată la Spitalul Județean din Argeș unde, a intrat în sala de operații cu diagnosticul șoc hemoragic, anemie și plagă delabrantă. Polițistul care i-a salvat viața bărbatului a fost desemnat polițistul anului în anul 2011, după ce în februarie 2010, ajuns primul la locul unui accident, a intrat într-un pârău unde era căzută o mașină și a scos cele trei victime.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE