Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a murit, iar fiul său a fost rănit după ce au căzut într-o râpă, de la o înălţime de 10 metri

Postat la: 06.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Neamţ, după ce a căzut într-o râpă de la aproximativ 10 metri, el fiind scos de pompieri. De asemenea, fiul bărbatului, în vârstă de 25 de ani, a fost rănit după ce a căzut în aceeaşi prăpastie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului.pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni, pentru salvarea unui bărba, în vârstă de 51 de ani, căzut într-o râpă, în comuna Borleşti, satul Nechit, în amonte de Mănastirea Nechit.

La faţa locului s-au deplasat opt subofiţeri cu o autospecială complexă de primă intervenţie la incendii, salvare şi prim-ajutor, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. Echipajele sosite la faţa locului au găsit victima în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.

De asemenea fiul bărbatului decedat, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spital policontuzionat. El a mers după tatăl său şi au căzut amândoi în râpă, de la aproximativ 10 metri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE