Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a fost salvat de pompieri la Constanţa, după ce a căzut într-o gaură de canal

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul a fost scos după mai mult de o oră cu ajutorul pompierilor militari, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi, vineri, să intervină pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-un puţ de la o înălţime de aproximativ 12 metri, în zona ecluzei de la Ovidiu, de pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie, cu modul de descarcerare şi prim ajutor. Bărbatul, care nu se ştie cum a căzut în gura de vizitare de pe ecluză, a fost rănit, dar este conştient şi colaborant. La el au coborât un pompier şi un paramedic şi se încearcă imobilizarea lui pe o targă, pentru a fi adus la suprafaţă. Bărbatul a fost scos după mai mult de o oră cu ajutorul pompierilor militari, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE