Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a fost găsit mort în scara blocului în care locuia

Postat la: 28.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un alt locatar care a intrat în bloc şi-a găsit un vecin, în vârstă de 44 de ani, fără suflare, a anunțat sportulsalajean.ro. Bărbatul a anunţatsunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie şi de la ambulanţă.

Reprezentanţii IPJ Sălaj au dezvăluit că nu există vreo suspiciune de comitere a unei infracţiuni, iar bărbatul de 44 de ani a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. „Un bărbat de 44 de ani din Zalău a fost găsit decedat la intrare în bloc. Sesizarea a fost făcută de un vecin al bărbatului la ora 6.13, prin apelul de urgenţă 112. În cauză, nu sunt suspiciuni privind săvârşirea unei infracţiuni. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru necropsie", a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Conform spuselor vecinilor, bărbatul decedat este Călin V.. Acesta este căsătorit, însă din câte se pare, soţia lui este plecată la muncă în străinătate, în Germania. Cei doi au împreună şi o fetiţă de doar 10 ani. Călin mai are un frate care lucrează şi el în Arabia Saudită. De menţionat este şi faptul că în momentul în care a fost descoperit de vecinul lui, Călin V. era desculţ şi era îmbrăcat cu haine subţiri, de casă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE