Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un avion Tarom s-a întors pe aeroportul din Bruxelles după ce a sesizat probleme la un motor

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un avion Tarom care zbura pe ruta Bruxelles-Bucureşti şi trebuia să aterizeze la ora 14:00 pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă s-a întors din drum după 20 de minute de zbor din cauza unor probleme tehnice apărute la unul dintre motoare, anunţă compania.

„Cursa TAROM ROT 372 Bruxelles - Bucureşti, de astãzi 13 Iunie 2017, operată cu aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul din Bruxelles la ora locală 10:26, s-a întors din drum după 20 minute de zbor din cauza unei probleme tehnice apãrute la unul dintre motoare. Aeronava a aterizat în siguranţã la Bruxelles, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţă la sol şi vor fi rerutaţi pe următoarea cursă a companiei TAROM", se arată în comunicatul transmis de compania aeriană. Aeronava urma să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora 14:00, potrivit tabelei de sosiri. Pe site-ul aeroportului din Bruxelles, zborul apare anulat. Aeronava trebuia să decoleze la ora 10:20.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE