Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un autopsier primeste zilnic de la cadrele medicale lista cu persoanele care sunt pe moarte

Postat la: 17.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anumite persoane din SJU Vaslui il protejeaza Ionut Sarbu, un angajat cu state vechi la Morga Spitalului de Urgenta din Vaslui, care, culmea, este si detinatorul unei firme de pompe funebre.Evident ca are libertatea sa umble in voie prin spital si morga. Si reprezentantii firmei vin la spital ca la ei acasa.

Imbracat intr-un halat alb, Sarbu da deseori impresia ca ar fi medic. Domnia sa umbla cu tot felul de atentii pe la diverse cadre medicale care il ajuta sa ii mearga afacerea. Si ii merge! Practic in spital s-a creat un soi de retea care lucreaza pentru angajatul de la Morga. In sectiile unde mortalitatea este ridicata, exista cate o asistenta care ii face lista lui Sarbu cu persoanele carora medicii nu le mai dau nicio sansa la viata. Si asa omul isi face la randul sau calculele.

Nu de putine ori s-a intamplat ca individul sa racoleze clientii direct de pe holul spitalului sau sa ii fie trimisi de cadrele medicale. Masinile Intreprinderii individuale "II Nicoleta Sarbu", parcheaza zilnic la Morga Spitalului de Urgenta, chiar sub nasul celor din conducerea unitatii sanitare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE