Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un autocar cu 48 de navetiști a luat foc la intrarea în Bârlad

Postat la: 19.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un autocar plin cu navetiști a luat foc la intrarea în Bârlad. Aproximativ 48 de persoane au fost evacuate imediat din autocarul în flăcări. Autocarul era unul care făcea curse regulate și transporta angajați ai companiilor din zonă. Din primele informații reiese că nu există persoane rănite, toți cei 48 de pasageri fiind evacuați a timp și aflându-se în afara pericolului.

Autobuzul, care efectua curse între Bârlad și localitatea Chetrosu, a fost cuprins de flăcări, după ce motorul mașinii a luat foc în mers. Speriați de moarte, pasagerii au coborât ca să nu ardă de vii și au sunat la 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor care au reușit să stingă focul. În tot acest timp, polițiștii au deviat circulația pe străzile laterale. La fața locului a sosit în grabă și Nixon Ibănescu, primarul comunei Gherghești, pe raza căreia s-a întâmplat nenorocirea.

"Voi face o sesizare la CJ Vaslui, pentru că de multe ori am spus și am solicitat ca pe ruta aceasta spre Chetrosu să meargă mașini noi, unde oamenii să nu mai fie înghesuiți ca vitele. Cred că este o minune de n-a fost nimeni rănit, dar nu știu cât mai ține minunea asta, să nu se întâmple vreo nenorocire și atunci să vedem pe cine dăm vina!", a precizat primarul Nixon Ibănescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE