Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un autocar cu 33 de persoane s-a răsturnat pe breteaua de ieşire de pe A1. Care este bilanțul răniților

Postat la: 09.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat pe breteaua de ieşire de pe autostrada A1 Sibiu - Sebeş către aeroportul internaţional Sibiu, o persoană suferind leziuni grave, iar alte treisprezece, leziuni uşoare, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06.05, pe breteaua de ieşire de pe A1 Sibiu - Sebeş către aeroportul internaţional Sibiu, în judeţul Sibiu. Un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat în decor, iar potrivit primelor informaţii, o persoană a suferit leziuni grave, iar alte treisprezece, leziuni uşoare. „Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunțate: 26 de persoane la spitalul județean, 6 persoane rănite la spitalul militar. Au fost 33 de persoane în autobuz„, a declarat Cristina Criveanu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, conform Mediafax. Porivit reprezentanților Poliției Sibiu, șoferul unui autobuz, care efectua o cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului. Mai multe persoane primesc îngrijiri la fața locului, fiind conștiente. Traficul este îngreunat în zonă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE