Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un angajat al Primăriei Iași prins cu o alcoolemie record 5,36 mg alcool

Postat la: 10.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un angajat al Primăriei Iași a fost prins cu o alcoolemie record, de 5,36 mg alcool în aerul expirat. Omul era atât de beat încât a fost pe punctul să lovească alt autoturism, iar apoi s-a oprit într-un șant.

Circul a continuat în fața polițiștilor de la rutieră, și mai apoi la secție. Gabriel Ghergheşanu, angajat al Primăriei Iaşi a fost convins să sufle în alcooltest iar acesta a indicat o valoare uriașă, de 5,36 mg alcool în aerul expirat. Mai departe însă a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice. Individul a vrut să fugă și din secția de poliție, aruncându-și șlapii ca să poată alerga mai repede, dar doi agenți l-au recuperat din urmă, arată ziaruldeiasi.ro.

Șoferul a recunoscut că a băut țuică, ultimele pahare consumate chiar înainte să se urce la volan. Accidentul a avut loc la marginea Iașului, în satul Vlădiceni. Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal. Gabriel Ghergheşanu a fost implicat la începutul anului trecut într-un conflict violent cu un coleg de serviciu, incidentul petrecându-se chiar în sediul primăriei ieşene. Ghergheşanu a încercat să-i aplice o lovitură colegului său, însă acesta a ripostat şi l-a lovit cu pumnul în faţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE