Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un alt roman a fost omorat intr-o statie de metrou

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi frati gemeni din comuna suceveana Ipotesti au fost implicati intr-o altercatie intr-o statie de metrou. Unul dintre ei a fost omorat, iar celalalt a ajuns in stare grava la spital. Acestia s-au luat la cearta dupa cateva pahare. Totul s-a intamplat intr-o statie de metrou din Belgia.

Duminica seara, 10 decembrie 2017, doi romani au fost implicati intr-o altercatie violenta produsa in statia de metrou Bockstael din capitala Belgiei, Bruxelles. „O altercatie violenta a avut loc noaptea trecuta (n.r. - 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la statia de metrou Bockstael din Bruxelles, in care au fost implicati 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cutitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzandu-si viata. Acesta este un tanar de 29 de ani, de nationalitate romana", au spus jurnalistii de la www.rtl.be.

Patru suspecti au fost arestati preventiv pentru omor si tentativa de omor. Acestia urmau sa fie prezentati in fata camerei de consiliu. Unul dintre acestia a decedat, in timp ce celalalt a ajuns in stare grava la spital Cei doi raniti continua sa fie internati la spital, starea lor de sanatate fiind inca una grava, desi medicii au reusit sa-i stabilizeze. Altercatia a fost filmata partia de catre camerele video de la metrou, astfel ca autoritatile belgiene continua cercetarile pentru a identifica toate persoanele implicate in altercatie si pentru a stabili gradul de participare a fiecareia.

Romanii implicati in altercatia de la metroul din Bruxelles sunt doi frati gemeni din comuna suceveana Ipotesti. Constantin Senciuc ar fi barbatul roman omorat cu mai multe lovituri de cutit, in timp ce fratele sau Gheorghe Senciuc se afla in stare grava la spital. „Este vorba de fratii gemeni Constantin si Gheorghe Senciuc, originari din Ipotesti. Din primele informatii se pare ca in cazul lui Constantin Senciuc s-a declarat decesul, in timp ce Gheorghe Senciuc a fost operat de doua ori si este internat in spital in stare grava", au aratat cei de la Monitorul de Suceava, scrie adevarul.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE