Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un al doilea miner de la Uricani a murit in spital

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un al doilea miner de la Uricani, a murit joi dimineata la Spitalul de Arsi din Capitala. Minerul era seful de schimb al ortacilor care pe 30 octombrie au intrat in sut si au fost surprinsi de o aprindere de metan. Alti doi mineri sunt internati la Spitalul Bagdasar - Arseni din Bucuresti. Minerul fusese transportat pe 31 octombrie, la Bucuresti, cu arsuri pe o mare suprafata a corpului si la nivelul cailor respiratorii.

Acesta a murit joi dimineatain jurul orei 6. In 30 octombrie, patru mineri au fost surprinsi in subteran de o explozie. Trei dintre acestia au reusit sa se salveze singuri si au fost dusi la spital. Al patrulea miner a fost a fost gasit mort dupa mai mult ore de cautari. Deflagratia a avut loc din cauza unei aprinderi de metan.

"In primul rand vreau sa transmit condoleante familiei, stiam de cateva zile ca situatia s-a agravat si aici vorbim de caile respiratorii, pacat, asta este viata, Dumnezeu sa-l odihneasca, speram sa nu fie un sacrificiu, stim bine situatia din exploatarile miniere, pentru ca nu se fac investitii de zeci de ani, ma rog la Dumnezeu sa se opreasca aici accidentele, dar fara investitii viitorul arata sumbru", a afirmat primarul din Uricani, Danut Buhaescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE