Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit in timpul unui spectacol

Postat la: 19.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un acrobat de la Cirque du Soleil a murit in timpul unui spectacol, dupa ce a cazut in gol de la 4 metri, in timpul unui show desfasurat in Tampa, Florida.

Acrobatul Yann Arnaud executa un numar de acrobatie suspendata, fiind prins de niste corzi. Dupa ce a cazut in gol, spectacolul s-a oprt imediat iar medicii au intervenit sa il salveze. Arnaud a fost transportat la cel mai apropiat spital din zona, insa a murit mai tarziu, din cauza ranilor. Daniel Lamarre, presedinte si CEO al Cirque du Soleil Entertainment Group, a declarat ca "intreaga familie Cirque du Soleil este socata si devastata de aceasta tragedie.

Yann a fost alaturi de noi timp de 15 ani si a fost iubit de fiecare persoana care a avut ocazia sa il intalneasca". Cirque du Soleil Entertainment Group a facut o declaratie de presa, potrivit careia accidentul va fi investigat. "Ne oferim pe deplin sprijinul si cooperarea autoritatilor, in timp ce analizeaza circumstantele accidentului". Doua spectacole care erau programate sa aiba loc a doua zi dupa deces au fost anulate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE