Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimele cuvinte ale Ileanei Ciuculete către fanii ei

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ileana Ciuculete a murit marti, la un spital privat din Capitala, chiar in bratele sotului. Vestea a luat pe toata lumea prin surprindere fiindca Ileana parea sa fie sanatoasa tun si nu isi arata deloc cei 59 de ani.

"I-au depistat virusul hepatitei C, care a galopat rapid si a dat in ciroza. A murit in bratele mele. Sunt in stare de soc, mi-au administrat calmante", a declarat Cornel Gales, sotul cantaretei.

Luni, cu nici 24 de ore inainte ca Ileana Ciuculete sa se stinga subit din viata, pe pagina ei de Facebook aparuse un video cu indragita cantareata, careia aceasta i-a dat share. In filmare este o sceneta amuzanta, semn ca Ileana, recunoscuta pentru umorul ei, nici nu banuia ce avea sa se intample a doua zi.

De asemenea, pe o alta pagina a artistei, Ileana a postat ultimul ei mesaj pe contul de facebook, multumindu-i unei fane! Ileana Ciuculete a fost o indragita cantareata de muzica populara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE