Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ucigasul din Oradea, Adrian Hladii, nu s-a sinucis, alta a fost cauza mortii, una neasteptata

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conform Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, medicii legisti au emis primele concluzii in cazul mortii interlopului Adrian Hladii. Moartea acestuia a survenit in urma leziunilor suferite ca urmare a caderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrala si la cea lombara.

Provenienta urmelor de sange gasite pe malurile Crisului Repede ar fi aparut ca urmare a unor zgarieturi profunde pe care criminalul le avea in palma stanga, rani provocate de alicea pistolului. Conform aceleeasi surse reiese ca in momentul in care mascatii, alaturi de sotia suspectului, au intrat in imobil, Adrian Hladii se afla ascuns in dormitorul apartamentului. Usa de la dormitor era blocata, iar sotia lui Hladii le-a transmis politistilor ca aceasta nu ar trebui sa fie inchisa. In incercarea de a scapa, interlopul a iesit pe geam si, tinandu-se cu mainile de pervaz, a incercat sa se balanseze pentru a intra prin saritura in apartamentul de la etajul inferior.

Panica de a fi prins, nu l-au facut pe criminal sa ia in calcul greutatea corpului sau si nici rana de la mana stanga, motiv pentru care nu a reusit sa isi duca la bun sfarsit planul de evadare si a cazut de la etajul 4, lasand in urma lui doar un urlet de groaza. Cu toate ca a fost resuscitat la fata locului de echipajul de Terapie Intensiva Mobila (TIM) SMURD, barbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin caderea de la etajul patru. In momentul de fata se continua investigatiile doar la nivelul la care anchetatorii considera ca Adrian Hladii a avut complici care l-au ajutat sa fuga de pe malul Crisului si sa se ascunda cateva zile, pana cand a mers in apartamentul unde a fost depistat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE