Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudose a discutat astăzi cu reprezentanţii companiei germane de tehnologie militară Rheinmetall

Postat la: 18.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Mihai Tudose a discutat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii companiei germane de tehnologie militară Rheinmetall, despre posibilităţile de transfer de tehnologie şi know-how în România, având în vedere necesarul de înzestrare al armatei române, cât şi interesul comun pentru politica de securitate, ca partenere în cadrul Alianţei Nord-Atlantice şi al Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În comunicat se menţionează: "În perioada următoare, Ministerul Economiei şi Ministerul Apărării Naţionale vor evalua în detaliu perspectivele de colaborare economică cu compania germană, cu posibilitatea de retehnologizare a capacităţilor de producţie de tehnică militară deja existente în România. La întrevederea cu reprezentanţii Rheinmetall au participat ministrul Economiei, Gheorghe Şimon, consilierii de stat Florin Vodiţă şi Gabriel Andronache". Potrivit sursei citate, din delegaţia germană a făcut parte şi ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE