Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudorel Toader prelungește suspansul privind raportul DNA: „Săptămâna viitoare, în Parlament"

Postat la: 16.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Declarația de presă mult așteptată a ministrului Justiției în cadrul căreia ar fi urmat să tranșeze problema scandalului de la DNA Ploiești a fost o surpriză pentru mulți dintre cei care așteptau un anunț radical.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, că va prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea DNA, DIICOT şi a Ministerului Public. Acest lucru se va întâmpla joia viitoare, când va prezenta și concluziile privind activitatea DNA.

„Voi prezenta raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, DIICOT și DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a ministrului Justiției. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament, săptămâna viitoare, joi, la o oră pe care o voi anunța, voi avea o conferință de presă în care voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA", a declarat, joi, ministrul Justiției.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE