Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudorel Toader o lălăie: "Voi prezenta săptămâna viitoare în Parlament raportul privind activitatea Ministerului Public"

Postat la: 15.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justiţiei nu s-a pronunţat în niciun fel asupra scandalului în care este implicat DNA. Toader a spus doar că va prezenta, săptămâna viitoare, raportul de evaluare a Ministerului Public.

„Am revenit în ţară, date fiind discuţiile din spaţiul public referitoare la sistemul de justiţie. Am discutat cu liderii coaliţiei de guvernare şi am primit garanţii de neimplicare a factorului politic în deciziile pe care le voi lua ca ministru al justiţiei, ceea ce s-a respectat şi se respectă şi acum. Mi s-a solicitat să comunic public rezultatele evaluării Ministerului Public, indiferent care sunt acestea. Voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul DNA, DIICOT şi Ministerul Public. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament saptămâna viitoare, în cursul zilei de joi voi face o informare de presă în care voi prezenta concluziile raportului", a declarat Tudorel Toder.

Ministrul Justiţiei şi-a întrerupt vizita în Japonia la solicitarea Vioricăi Dăncilă, care spunea că va avea o discuţie cu Toader şi îi va cere să aibă „o declaraţie în ceea ce priveşte decizia" legată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în urma acuzaţiilor aduse instituţiei. Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, miercuri seară, că nu are niciun motiv să demisioneze pentru că a respectat legea, iar întrebată despre o posibilă decizie de revocare a sa, ea a răspuns că „ministrul Justiţiei ştie ce criterii are în vedere, dacă are în calcul aceasta variantă".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE