ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Tudorel Toader, atac dur la adresa Laurei Codruta Kovesi

Postat la: 23.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a atras atentia asupra achitarilor din ultima perioada si a aratat cu degetul catre procurorii DNA si Cotroceni. Ministrul Justitiei a explicat ca cele 20 de puncte prin care solicita revocarea Laurei Codruta Kovesi "sunt mai actuale ca niciodata". Totodata, Tudorel Toader a atras atentia asupra valului de achitari si s-a intrebat, retoric, daca nu cumva este si vina procurorilor DNA.

"Cu privire la doamna Kovesi am un singur raspuns, asteptam decizia CCR si apoi vom actiona in consecinta", a declarat Tudorel Toader, informeaza Realitatea TV. In alta ordien de idei, stirea zilei este devenirea procurorului Mircea Negulescu, martor sub acoperire.

Procurorul Mircea Negulescu a devenit martor sub acoperire, colaboreaza cu procurorul de caz si a scris deja 50 de pagini in care o denunta pe Laura Codruta Kovesi. Negulescu a descris cu lux de amanunte absolut toate detaliile interventiilor pe care Kovesi le-a facut in dosarele instrumentate de acesta. Mircea Negulescu a fost confruntat cu perspectiva unei posibile condamnari cu inchisoare la 25 de ani pentru represiune nedreapta si pentru fabricarea unor probe false care au indus in eroare judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A fost motivul pentru care acesta a decis in final sa colaboreze cu anchetatorii. Consiliul Superior al Magistraturii are datoria de a se autosesiza si de a garanta nu doar independenta judecatorilor, ci si a procurorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE