Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trupul neînsuflețit al lui Daniel Chiraș, locotenentul lui Nuțu Cămătaru, a ajuns acasă

Postat la: 16.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trupul neînsuflețit al lui Daniel Chiraș a ajuns în țară. „Locotenentul" fraților Cămătaru avea 30 de ani și a murit în Spania. Autoritățile spaniole spun că a făcut infarct, însă familia interlopului susține că acesta a avut parte de o moarte violentă.

Un apropiat al familiei a anunţat că trupul a ajuns în ţară şi că Daniel Chiriaş va fi înmormântat pe 17 august. "Fratele nostru, Chiraş Daniel, a fost adus în ţară. Cine are plăcerea să fie alături de el este aşteptat la capela cimitirului Metalurgiei, din bld. Metalurgiei nr. 65-67, unde este depus trupul neînsufleţit. Înmormântarea va avea loc joi, 17.08.2017 ora 13:00, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti", a anunţat Florin Spac pe Facebook.

Daniel Chiraş, locotenentul lui Nuțu Cămătaru, a murit pe 3 august, în oraşul Marbella din Spania, la numai 30 de ani. El nu iubea doar motocicletele, ci şi sportul. Pe contul său de Facebook şi-a postat numeroase fotografii din sala de antrenamente. Familia sa spune că trupul lui Chiraș ar fi plin de vânătăi, provenite de la o bătaie primită de la polițiștii spanioli. Apropiațiii săi spun că acesta a murit în urma corecției fizice primite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE