Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trupul neînsufleţit al băiatului înecat în Dunăre a fost găsit în a treia zi de căutări

Postat la: 25.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trupul neînsufleţit al băiatului în vârstă de 15 ani, dispărut vineri seara în Dunăre, la Corabia, a fost găsit şi adus la mal, duminică dimineaţă, de echipele de căutare ale ISU Olt şi Poliţiei de Frontieră.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că echipele din cadrul ISU Olt şi STPF Corabia care executau misiuni de patrulare, împreună cu familia şi rudele băiatului, au observat trupul neînsufleţit în apropierea unei insule, la aproximativ 500 de metri de locul unde martorii spun că l-au văzut ultima oară, în aval.

"Se afla la circa 150 de metri de mal, zona de «pământ nou», cum îi spun cei de la Poliţia de Frontieră. S-a acţionat cu o barcă pneumatică din cadrul Detasamentului Caracal", a declarat, pentru Mediafax, Băsăşteanu. Copilul de afla la scăldat şi, când a vrut să iasă la mal, după câţiva metri în care a mers în apa până la genunchi, nu a mai fost văzut de apropiaţi, dispărând în Dunăre.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE