Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trotuarul rulant din Gara de Nord blocat de mizerie și nepăsarea PSD

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De mai bine de un de zile, trotuarul rulant care face legătura dintre Gara Basarab, stația intermodală Basarab și Gara de Nord este nefunctional iar mizeria si nepasarea sunt la ele acasa.

Trotuarul rulant în lungime de 240 de metri care a costat, in noiembrie 2013, aproximativ 11 milioane de lei, adica circa 2,5 milioane de euro si a fost inaugurat cu mare tam-tam de fostul edil Sorin Oprescu. Frunze, hartii, cutii, peturi, resturi alimentare si mult praf si gunoi. Acest trotuar rulant se estima ca poate transporta pe oră aproximativ 6.000 de persoane, fiind compus din șase benzi rulante, câte trei pe sens, fiecare având o lungime de 80 de metri.

Totodata s-a spus ca trotuarul va avea o viteză nominală de 0,5 metri pe secundă și senzori pentru pasageri. Acum trotuarul este utilizat de calatori doar ca o cale de accces pietonala intre cele doua gari, mai ales cand ploua. Pe timp de noapte devine si adapost pentru boschetari si copii ai strazii. Astfel, o investitie de circa 2,5 milioane de euro a devenit nefunctionala din cauza proastei administrari a Primariei Capitalei si Ministerului Transporturilor, prin compania CFR SA. dinte al PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE