Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trenurile de călători circulă fără întreruperi, unele ajung cu întârzieri de 350 de minute la destinaţie

Postat la: 23.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trenurile de călători circulă fără întreruperi la ora scrierii acestei ştiri, unele ajungând la destinaţii cu întârzieri, mai exact 45 de trenuri din cele 1200 care circulă într-o zi, ca efect al protestului din cursul zilei de 22 martie, transmite joi CFR Călători.

La ora momentul transmiterii ştirii, trenul IR 1822 care soseşte de la Arad în Gara de Nord are întârzieri de 350 de minute, trenul ar trebui să ajungă în Constanţa şi înregistrează întârzieri de 300 de minute la plecarea din Gara de Nord. Trenul care vine de la Iaşi înregistrează întârzieri de 100 de minute, arată tabelele de Sosiri-Plecări din Gara de Nord Bucureşti. Joi, începând cu ora 13 la sediul CFR Călători vor continua negocierile cu reprezentanţii sindicatelor, anunţă compania. CFR SA precizează că salariaţii de pe toate cele opt Regionale CF îşi desfăşoară activitatea conform programului de lucru. Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele modificări din trafic. Compania precizează că restituirea contravalorii biletelor se face la cererea călătorilor conform reglementărilor.

„Administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află în negocieri pentru semnarea noului Contract Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR Călători a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creştere a fondului de salarii, creştere care va conduce în urma negocierilor la majorări. Clasele de salarizare se vor reaşeza pentru funcţiile de bază de execuţie, cu posibilitatea de diferenţiere în funcţie de complexitatea şi de volumul de muncă. Există propunerea Administraţiei ca salariile de la baza din grilei să se majoreze cu un procent mai mare faţă de cele de la funcţiile de conducere", se arată în comunicatul transmis de CFR Călători.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE