Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei tineri cu icoana lui Iisus au fost alungati din Piata. Sub icoana scria: "Fara Mine nu puteti face nimic!"

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Munteanu, fostul lider al protestelor din Piata Universitatii din 1990, povesteste pe facebook un fapt incredibil, cum au ajuns unii protestatari sa-si bata joc de Biserica:

Dragi prieteni,
Aflu că în demonstrația actuală din Piața Universității se întâmplă și lucruri care depășesc orice limită a bunului simț (ca să nu spun, deocamdată, mai mult). Lucruri care nu au nimic comun nici cu democrația, nici cu România și nici cu Piața Universității - loc în care sute și mii de oameni au murit și au suferit pentru libertate, invocându-l pe Iisus Hristos, Mântuitorul nostru al tuturor.

(Precizez că NU discut aici chestiuni legate de poziția și activitatea unor persoane din cadrul Bisericilor si cultelor crestine din România. Despre aceste teme e nevoie de o discuție cu totul distinctă).

Iată faptele (relatate de un martor ocular, d-na Viorica Robu:

"La mitingul de la Universitate am filmat astăzi ceva sfâşietor pentru un creştin: cum erau izgoniţi 3 tineri care aveau un afiş cu icoana lui Hristos. Iată unde s-a ajuns, protestatarii le strigau: "Jos afişul", "Plecaţi de aici", "La Patriarhie - şcoala de hoţie". Pe afiş era scris citatul din Biblie: "Fără Mine nu puteţi face nimic" (Ioan 15, 5). Vă rog să vizionați înregistrarea și vă rog să vă întrebați prietenii ce părere au despre această desfășurare de ură, intoleranță și dușmănie anticreștină."

Sper să fie vorba doar de o provocare a unor grupări periferice și aștept ca oamenii care luptă pentru democrație, pentru construcția unui stat de drept, pentru o societate civilizată, să ia atitudine. Dacă unii aleg să-l scuipe pe Hristos, eu nu pot decât să-i compătimesc, atât pe ei cât și pe cei ce cad în capcana lor.

Marian Munteanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE