Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei persoane rănite în accident pe Autostrada Sibiu - Deva

Postat la: 29.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident între un autoturism şi un TIR, pe Autostrada Sibiu - Deva, după ce şoferul maşinii nu a păstrat distanţa în mers. Accidentul s-a petrecut în zona Săcel pe sensul spre Sibiu.

„Şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în faţa sa, după care a fost proiectat în glisiera mediană. A rezultat rănirea gravă a şoferului de 32 de ani, din Timiş. Au mai fost răniţi o minoră de 14 ani, din Timiş şi un bărbat de 41 de ani, din Vrancea", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a spus că pentru salvarea şoferului rănit în accident a fost necesată intervenţia unui echipaj de descarcerare. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, în Sibiu. Traficul pe Autostrada Sibiu - Deva, în zona Săcel, se desfăşoară cu dificultate, pe banda de urgenţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE