Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei persoane au fost împuşcate în Zurich

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un individ înarmat a deschis focul şi a rănit trei bărbaţi, luni după-amiază, într-un lăcaş de cult al musulmanilor din Zurich.

"Focuri de armă şi o persoană găsită fără viaţă la 350 de metri de moscheea unde a avut loc atacul" titrează publicaţia elveţiană 20 Minutes, după incident. Atacul a avut loc în jurul orei locale 17:45, în timp ce credincioşii musulmani, în special persoane provenind din Somalia, Eritreea şi nordul Africii, erau la rugăciune, relatează sursa citată. Lăcaşul serveşte şi drept centru cultural islamic pentru imigranţii somalezi.

"Ne rugam cu toţii când au început să se audă focuri de armă. Încă nu pot să cred că aşa ceva s-a putut întâmpla în moscheea pe care o frecventez", a declarat, pentru 20 Minutes, un martor al incidentului, potrivit Agerpres. Autorul atacului a împuşcat trei bărbaţi şi a fugit apoi din moschee. Poliţiştii au declanşat o amplă operaţiune de căutare în care au folosit şi câini special dresaţi. La 350 de metri de moschee, sub un pod, au găsit un cadavru.

Oficialii locali nu au dat detalii suplimentare cu privire la această descoperire şi nu au spus nici dacă are vreo legătură cu incidentul armat din moschee. S-au rezumat la a transmite, într-un comunicat citat de 20 Minutes, că reprezentanţii Poliţiei locale derulează în paralel două anchete.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE