Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei morţi şi un rănit în stare critică, după impactul frontal dintre o maşină şi un microbuz

Postat la: 12.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei persoane au murit, iar una a fost rănită grav, duminică, în urma impactului frontal dintre un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa.

UPDATE 15:50 Încă o persoană a fost declarată decedată, duminică, în accidentul care s-a produs în urma impactului frontal dintre o maşină şi un microbuz de marfă, în judeţul Constanţa. Bilanţul victimelor arată că trei oameni au murit şi unul este în comă.

Medicii de la Ambulanţă au declarat decesul unuia dintre răniţii grav din accidetul petrecut între un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa.

Potrivit medicilor, trei persoane au murit, respectiv doi bărbaţi şi o femeie. O altă persoană este în comă. Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie din autoturism şi şoferul microbuzului de marfă, un bărbat de 65 de ani.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.30, fiind implicate un autoturism şi un microbuz de marfă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, din judeţul Constanţa.

Impactul dintre cele două vehicule a fost frontal, două persoane murind pe loc, iar alte două au fost grav rănite, găsite în stare de inconştienţă de echipajele de intervenţie.

Persoanele rănite vor fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în timp ce poliţiştii de la Rutiere fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE