Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei kilograme de cocaină, găsite în bagajul unei australience, pe aeroportul Otopeni

Postat la: 22.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Captura a fost făcută după ce autorităţile au făcut o analiză de risc: femeia venea din Australia, a combinat mai multe zboruri, iar destinaţia declarată era Atena. Echipajele de control au aşteptat cursa Lisabona-Bucureşti şi au intervenit imediat după ce au fost debarcaţi pasagerii.

Astfel, au găsit cocaina din bagajul australiencei. Dosarul a fost preluat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care o vor audia pe femeie. Potrivit unor surse judiciare citate de presa centrală, femeia ar fi cărăuș de droguri. Tot pe aeroportul din Otopeni, polițiștii au depistat, azi-noapte, un cetățean sirian care avea în bagaje peste 7,5 kilograme de tutun pentru narghilea. Bărbatul sosise din Dubai, în jurul orelor 23.00. Polițiștii au ridicat cantitatea de tutun în vederea confiscării și au anunțat organele vamale, în vederea sancționării sirianului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE