Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei interlopi români au evadat dintr-o închisoare din Florenţa pe o funie din cerceafuri

Postat la: 21.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei prizonieri români închişi în penitenciarul Sollicciano din Florenţa au evadat luni seara. Cei trei români au ajuns în închisoare după o serie de furturi, relatează cotidianul italian La Nazione.

Deţinuţii au profitat de faptul că o porţiune de zid era nesupravegheată, accesul în zonă fiind interzis. Ei ar fi trecut de zidul închisorii folosind mai multe cearşafuri legate între ele după ce au rupt barele. Cei trei deţinuţi, Ciocan Dănuţ Costel, Bordeianu Costel şi Doncin Constantin Cătălin, făceau parte dintr-o reţea de crimă organizată, specializată în furturi de bijuterii, telefoane, tablete sau maşini puternice, acţiunile fiind fulgerătoare cu o durată medie de circa 1 minut şi jumătate. Această reţea era compusă din 25 de oameni, toţi români. Evadarea românilor a fost remarcată după aproximativ o jumătate de oră. Este posibil ca cineva să-i fi aşteptat cu o maşină, scrie surs citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE