Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Traian Băsescu isi da demisia de la sefia PMP după ce Ioana Băsescu si Elena Udrea beneficiaza de modificarile aduse de Ordonante

Postat la: 01.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu a scris marți noapte pe Facebook, după adoptarea celor două proiecte privind grațierea și modificarea Codurilor, că și-a încheiat misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară și va declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei.

"Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară. În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European. La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României. Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic. Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului. Să avem zile bune", a scris Băsescu.

Anunțul lui Băsescu a venit în contextul în care Elena Udrea și Ioana Băsescu, anchetate de DNA, ar fi două dintre persoanele care vor beneficia de modificările aduse de ordonanţa de urgenţă privind Codurile adoptată de Guvernul Grindeanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE