Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedie provocată de șoferul unei mașini cu volan pe dreapta. "A zburat peste gard"

Postat la: 06.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident tragic şi inexplicabil sâmbătă noapte, în judeţul Buzău. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi o a treia a fost rănită, după ce maşina cu volan pe partea dreaptă în care se aflau a derapat într-o curbă.

Maşina a lovit succesiv un copac, mai multe podeţe, a zburat prin aer câţiva metri şi a aterizat cu roţile în sus în curtea unei case. Doi dintre ocupanţi au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut pe un drum local, total necirculat la acea oră.

Maşina, cu volan pe dreapta, era condusă de un tânăr de 28 de ani. Recent întors în ţară, băiatul a vrut să-şi scoată prietenii la o plimbare. După miezul nopţii însă, în localitatea Grăjdana, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un copac, mai multe podețe de pe marginea drumului, iar apoi a zburat prin aer câţiva metri şi s-a oprit în curtea unei case.

"Când am ieşit, era roata asta aici în drum şi numai ţăndări tot drumul... Eu nici nu am ştiut că mașina e zburata acolo peste gard, a zburat peste gard, nu vedeţi că a trecut prin salcâmii ăia nici nu a atins", a spus unchiul șoferului, citat de stirileprotv.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE