Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tragedia din penitenciare continuă. Inca un detinut s-a sinucis prin spânzurare

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un detinut de la Penitenciarul Oradea, condamnat pentru infractiunea de furt calificat, a fost gasit spanzurat, in camera de baie, de bateria dusului. Tragedia s-a petrecut in noaptea de luni spre marti. Institutia a demarat o ancheta interna pentru a stabili imprejurarile producerii evenimentului.

Barbatul a fost gasit in cursul noptii, la ora 1,40, spanzurat cu un siret gros de dusul din baia camerei, de catre unul din detinutii cu care impartea aceeasi celula. "Barbatul, nascut in anul 1987, era din orasul Carei, judetul Satu Mare, recidivist, si a fost incarcerat pentru infractiunea de furt calificat, dar mai era cercetat intr-o alta cauza penala pentru talharie. Avea un an si sase luni pentru talharie. In penitenciar a fost adus la sfarsitul lunii martie", a declarat Adina Barda, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Oradea.

Personalul medical al penitenciarului, dar si un echipaj SMURD au incercat sa-l resusciteze, insa, in ciuda eforturilor barbatul nu a mai putut fi salvat. Institutia a demarat o ancheta interna pentru a stabili imprejurarile producerii evenimentului, iar despre decesul persoanei custodiate, conducerea Penitenciarului Oradea a anuntat familia decedatului, judecatorul de supraveghere, Administratia Nationala a Penitenciarelor, Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor si Serviciul de Medicina Legala, care efectueaza cercetari in cauza.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE